+389 70 745 321
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bestdoorsmk@hotmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Врати & Ламинати

 

Кога квалитетот, услугата и доверливоста се клучните фактори

 
 
 

За нас

 
 
професионална услуга, квалитетни призводи, најдобри цени
 
 
 
 
 
Постоиме од 2020-тата година, секогаш посветени на профеисонална услуга и квалитетни производи со најдобри цени на пазарот.Од самиот почеток главна цел ни е почитување на рокови и задоволство на клиентите.

Уште од самите почетоци работиме изведба и монтажа на собни и надворешни врати и ламинатни подови. Димензиите на вратите се стандарди или по нарачка според мерки на објектот.
 
 
 
 
 
 

Нашите услуги

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Врати

 
 
 
 
 
 
Нашата колекција ја комбинира природната текстура на дрвото со силата на МДФ технологијата. Колекција располага со различни бои и обрасци кои веднаш го издигнуват изгледот на вашите простории,зголемувајќи ја нивната уникатност. Оргинални дизајнирани производи каде можете да ја најдете содветните модели за сите стилови на декорација,сите нашите производи се произведуват според меѓународни стандардни. Нашите производи ќе ја зголемуваат удобноста на вашиот дом од ден со нивната отпорност на оган и звук.
 
 
 
 
 
 
Врати - АLIZE
 
 
Избор на бренд за простории. Серијата Alize, со своите едноставни бои и елегантен изглед ќе го разубави вашиот простор.
 
 
 
 
 
VDA - 06 LAKE BEYAZ
 
 
 
 
 
 
 
VDA - 80 LAKE BEYAZ
 
 
 
 
 
 
 
VDA - 80 MODERN ANTHRACITE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Врати - CLASSIC
 
 
Основни текстури и елегантни финиши за вашиот простор. Дизајнирани за оние кои ја сакаат едноставноста и безвременската елеганција.
 
 
 
 
 
VDM CORAL
 
 
 
 
 
 
 
VDM AKCA MESE
 
 
 
 
 
 
 
VDM LARA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Врати - Mетални
 
 
1.2mm дебелина на метал, 8 затворени места со кодирани клучеви.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
80% отпор на вода
 
 
 
 
Лесна за чистење
 
 
 
 
34 децибили отпорна на звук
 
 
 
 
Површина лесна за чистење
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ламинати
 
 
Основни текстури и елегантни финиши за вашиот простор. Дизајнирани за оние кои ја сакаат едноставноста и безвременската елеганција.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Адреса
 
Борис Трајковски (Првомајска) 73
 
 
 
 
 
Телефон
 
 
 
 
 
Маил
 
bestdoorsmk@hotmail.com
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
*
 
*
 
*