+389 70 745 321
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nijana-plast@hotmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dyer & Laminat

 

Kur cilësia, shërbimi dhe besueshmëria janë faktorët kryesorë

 
 
 

Rreth nesh

 
 
shërbim profesional, produkte cilësore, çmimet më të mira
 
 
 
 
 
Ekzistojmë që nga viti 2020, gjithmonë të përkushtuar ndaj shërbimit profesional dhe produkteve cilësore me çmimet më të mira në treg. Që në fillim synimi ynë kryesor është përmbushja e afateve dhe kënaqësia e klientëve.

Që në fillimet tona kemi punuar në ndërtimin dhe montimin e dyerve të brendshme dhe të jashtme dhe dyshemeve të laminuara. Dimensionet e dyerve janë standarde ose të bëra me porosi sipas masave të objektit.
 
 
 
 
 
 

SHËRBIMET TONA

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Dyer

 
 
 
 
 
 
Koleksioni ynë kombinon teksturën natyrale të drurit me fuqinë e teknologjisë MDF. Koleksioni disponon me ngjyra dhe modele të ndryshme që pasurojnë menjëherë pamjen e dhomave tuaja, duke rritur veçantinë e tyre.

Produkte të dizajnuara origjinale ku mund të gjeni modele të përshtatshme për të gjitha stilet e dekorimit, të gjitha produktet tona prodhohen sipas standardeve ndërkombëtare. Produktet tona do të rrisin komoditetin e shtëpisë tuaj çdo ditë me rezistencën e tyre ndaj zjarrit dhe zërit.
 
 
 
 
 
 
Dyer - АLIZE
 
 
Zgjedhja marke për ambientet. Seria Alize, me ngjyrat e saj të thjeshta dhe pamjen elegante do të zbukurojë hapësirën tuaj.
 
 
 
 
 
VDA - 06 LAKE BEYAZ
 
 
 
 
 
 
 
VDA - 80 LAKE BEYAZ
 
 
 
 
 
 
 
VDA - 80 MODERN ANTHRACITE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dyer - CLASSIC
 
 
Tekstura bazë dhe përfundime elegante për hapësirën tuaj. Dizajnuar për ata që e duan thjeshtësinë dhe elegancën e përjetshme.
 
 
 
 
 
VDM CORAL
 
 
 
 
 
 
 
VDM AKCA MESE
 
 
 
 
 
 
 
VDM LARA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dyer - Metal
 
 
Trashësia e metalit 1.2mm, 8 vende të mbyllura me çelësa të koduar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
80% rezistencë ndaj ujit
 
 
 
 
Lehtë për t'u pastruar
 
 
 
 
Rezistent ndaj zërit 34 decibel
 
 
 
 
Sipërfaqe e lehtë për t'u pastruar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LAMINAT
 
 
Tekstura bazë dhe përfundime elegante për hapësirën tuaj. Dizajnuar për ata që e duan thjeshtësinë dhe elegancën e përjetshme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adresa:
 
Boris Trajkovski (Prvomajska) 73
 
 
 
 
 
Telefon
 
 
 
 
 
E-mail
 
nijana-plast@hotmail.com
 
 
 
 
 
 

Kontakt

 
*
 
*
 
*